Skip to main content

Over ons

Over Hecht als opdrachtgever

Hecht bestaat uit GGD Hollands Midden, GHOR Hollands Midden, RAV Hollands Midden en Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden. We zetten ons in voor de gezondheid en veiligheid van de inwoners van de regio Hollands Midden.

We zijn een deskundige partner in de zorg- en veiligheidsketen met een duidelijk doel: alles wat wij doen draagt bij aan een beter leven van de inwoners van de regio Hollands Midden. Hiermee bedoelen we meer gezondheid, meer veiligheid en meer kansen.

Logo van Hecht GGD Hollands Midden Logo van Hecht GHOR Logo van Hecht RAV Hollands Midden Logo van Hecht Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden

Kom jij ook werken voor Hecht?

De inhuurdesk is de plek waar Hecht opdrachten uitzet. Ben jij een zelfstandig professional of leverancier? Via dit platform willen wij ZZP’ers en bedrijven de mogelijkheid bieden mee te dingen naar opdrachten bij Hecht. Schrijf je hier eenvoudig in om daarna te kunnen reageren op tijdelijke inhuuropdrachten.

Bij Hecht zoeken we flexibele professionals die in staat zijn om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dat bereiken we alleen als we samen doen wat nodig is. Als we een open blik hebben en denken in oplossingen met een duidelijk doel voor ogen. Dit is de kern van ons handelen. Ze zijn van toepassing op alles wat we denken, zeggen en doen.

Past dit bij wie jij bent en waar jij voor staat?

Schrijf je in en reageer op een van onze opdrachten.

Dit is de kern van ons handelen

Een beter leven in Hollands Midden door gezondheid, veiligheid en kansen voor iedereen. Dat bereiken we alleen als we samen doen wat nodig is. Als we een open blik hebben en denken in oplossingen met een duidelijk doel voor ogen. Ze zijn van toepassing op alles wat we denken, zeggen en doen.

Lijntekening van mensen die een staafdiagram beklimmen

Samen doen wat nodig is.

Lijntekening van een man

Open blik.

Lijntekening van een lamp

Denken in oplossingen.