Skip to main content

Registreren

Registratie

Dynamisch Aankoopsysteem

Hecht zet in is ingesteld als Dynamisch Aankoopsysteem (DAS). Dit betekent dat registraties formeel moeten worden goedgekeurd. In het registratieproces dien je je te conformeren aan de gestelde geschiktheidseisen en uitsluitingsgronden, waarna je binnen 10 werkdagen bericht krijgt met betrekking tot jouw toelating.

Let op!

Tijdens de toelatingsprocedure is het niet mogelijk om deel te nemen aan nota's van inlichtingen of offertes in te dienen. Nadat je bent toegelaten op het DAS, kun je alleen reageren op opdrachten die gepubliceerd zijn na jouw toelating en dus niet op reeds lopende opdrachten.

Instructievideos en handleiding

Voor een uitleg over het registratie- en selectieproces, bekijk de instructievideos of maak gebruik van onze handleiding.

Inloggegevens
*
*
*
*
Je wachtwoord dient minimaal 8 tekens lang te zijn en minimaal 3 van de 4 van de volgende tekens bevatten: hoofdletters (A-Z), kleine letters (a-z), cijfers (0-9) of een speciaal teken zoals bijvoorbeeld !#$%^&*
*
captcha code
Herhaal bovenstaande 2 woorden.
Let op het gebruik van grote en kleine letters.
Persoonsgegevens
*
*
*
Vrouw
Man
Organisatiegegevens
Type organisatie *

*
*
*
*, *,
   
*
*
*, *,
   
*
*
Categorieën
Selecteer hier de categorieën waarvoor je in aanmerking wenst te komen. Na goedkeuring van je account krijg je automatisch e-mailnotificaties van nieuwe opdrachten binnen jouw selectie